huwelijk Tim & Annet (Haalderen, Bemmel, Lent)

Twee weken geleden mocht ik weer een prachtige bruiloft fotograferen; die van Tim en Annet!
Voor deze huwelijksreportage  startte ik in Haalderen (bij Bemmel), waar ze beiden geboren zijn en ook wonen.
Het weer was die dag wel wat drukkend, met vaak wat dreigende wolken, maar werkte verder prima mee.
We gingen op pad met een supermooie ‘kever’, en hebben in werkelijk ‘no-time’ wat portretfoto’s gemaakt rond hun geboortedorp. Daarbij hebben we een aantal mooie plekjes aangedaan waaraan ze fijne herinneringen hebben.
De ceremonie volgde in het gemeentehuis te Bemmel, (die stond nog op mijn ‘wishlist’ als bruidsfotograaf 😉 waar we na de plechtigheid óók nog snel een paar foto’s hebben gemaakt. Toen we in het gras een frisbee vonden, moest de pastoor wel even wachten met de mis,  want toen was het sportieve bruidspaar ineens helemaal in zijn element! 😉
In de kerk van Haalderen zat de klas van ‘juf Annet’ al in hun allermooiste kleren klaar en vol spanning te wachten.
Ook in de kerk was het toch wel even smullen voor mij als trouwfotograaf en al helemaal met al die fotogenieke kinderen erbij.
Na afloop trakteerde het pasgetrouwde echtpaar de leerlingen in de school waar ze zelf jarenlang hebben gezeten op limonade en cake.

De rest van de dag werd gevierd in het Wijnfort in Lent, met een prachtig uitzicht over de Waal en Nijmegen, een heerlijk diner, en een spetterend slotfeest.

Lieve Annet en Tim, ik vond het erg leuk dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen; heel veel geluk samen!huwelijk Haalderen visagie bruidsfotograaf Haalderen bruidskapper fotografie huwelijk Haalderen bruid met dochtertrouwfotografie Haalderen trotse papa!bruidsfotografietrouwfotograaf Bemmel huwelijksfotograaf Haalderen trouwen met een kever (beatle) trouwfotograaf Bemmel huwelijk Tim en Annet trouwshoot Haalderen  huwelijk Bemmel fotograaf bruidsfotograaf Bemmel trouwen gemeentehuis Bemmel trouwfotograaf Bemmel bruidsfotograaf haalderen trouwfotograaf Haalderen kerk Haalderen fotograaf trouwen Haalderen kerkdienst huwelijk Haalderen kerkelijk huwelijk Haalderen huwelijk kerk Haalderen juf trouwt! trouwen kerk Haalderen bruidsfotograaf Lent groepsfoto bruiloft  fotograaf wijnfort Lent  trouwfotograaf Wijnfort Lent