huwelijk Jaap & Kim (Beuningen, Slot Doddendael Ewijk)

21 april 2017 was ik fotograaf op de bruiloft van Jaap en Kim.
Ik begon de dag met het fotograferen van de voorbereidingen bij hen thuis in Beuningen.
Terwijl Jaap vol passie en trots vertelde over de ‘Karmann Ghia’, die hen vandaag naar de trouwlocatie zou brengen, waren Madelief en Kim zich aan het aankleden.
Daarna was het ovoor Jaap een hele uitdaging er nét zo fantastisch uit te komen zien als zijn twee dames!
Op Slot Doddendael in Ewijk wachtten we gespannen op de aankomst van het bruidspaar. Ik kon daar vast  wat mooie foto’s maken van de wachtende gasten.
Helaas was de lente die dag nog niet helemaal aanwezig, waardoor de huwelijksceremonie binnen in het Arsenaal voltrokken werd.
Gelukkig had ik een Nikon D810 aan elke schouder hangen, beide gewapend met een zéér lichtsterk objectief (de 35mm 1.4 en de  85mm 1.4).

Na de ceremonie werd een heerlijke lunch geserveerd in de kelders van het kasteel, ook heel donker dus! Maar door de ramen goed te gebruiken en het gebruik van een paar (off camera) flitsers kan je nog steeds prachtige foto’s maken. Moeilijke lichtomstandigheden zijn een mooie uitdaging!
Gelukkig vonden we nog wel een droog momentje om buiten wat foto’s te maken met een lentesfeer.
Slot Doddendael is werkelijk een prachtig decor voor je huwelijk!

Lieve Kim en Jaap, supertof dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn op jullie mooie dag!
Ik wens jullie onwijs veel liefde en geluk toe!
trouwringen fotografieKarmann Ghia trouwautohuwelijksfotograaf Beuningen bruiloft Beuningeneerste ontmoeting fotograafSlot Doddendael Ewijk fotograaf BABS trouwfotograaf Ewijk huwelijksceremonie fotografieSAY YES! huwelijksfotograaf weddingrings Ewijk huwelijksakte bruidsfotograaf trouwen in Ewijkhuwelijkslunch kelder slot Ewijk trouwfotograaf flitsen beautiful bride wedding Slot Doddendael Ewijk trouwen macrofotografie bruiloft Ewijk huwelijksfotografie Ewijk