huwelijksfotografie: Mireille & Rick 18-08-18 Heusden

Ik heb als trouwfotograaf in 2018 al héél veel huwelijken mogen fotograferen, maar er nog geen enkele in een blog verwerkt. Zó ontzettend druk heb ik het gehad.
Maar inmiddels zijn de meeste bruiloften achter de rug en ben ik druk bezig om van alle gemaakte trouwfoto’s mooie series en albums te maken.

Van één huwelijk heb ik nu ook al een kort filmpje gemaakt en dat was het bijzondere huwelijk van Rick en Mireille.
Mireille ken ik al jaren, doordat ik haar ontmoette op een workshop trouwfotografie waar we even aan de praat kwamen.
Niet veel later belde ze me op en vroeg ze me of ze niet eens met me mee mocht lopen op op een huwelijk, zodat ze kon kijken en ervaren of trouwfotografie iets voor haar was.
Zo kwam het dat Mireille twee keer met me mee liep; mij een beetje assisteren,  maar vooral zelf ook veel trouwfoto’s maken.
Daarna is ze in haar studio in Oss vooral heel erg succesvol geworden in boudoir-fotografie.
Dat heeft ze echt he-le-maal in de vingers en weet mede door haar warme en oprechte persoonlijkheid iedere dame op haar allermooist op de plaat te krijgen!
(als je nieuwsgierig bent, bekijk dan haar werk eens op: //mireillepoeisz.com/ )

Dit jaar (een paar jaar later inmiddels) benaderde ze mij weer, maar nu met de vraag of ik háár eigen bruiloft vast wilde leggen!
Dat was een hele eer voor mij en wilde ik natuurlijk héél graag voor haar doen.
Het verhaal achter hun huwelijk was heel bijzonder door diverse persoonlijke omstandigheden.
Zo zouden ze een paar dagen na hun huwelijk bijvoorbeeld emigreren naar de Verenigde Staten!

Afijn, 18 augustus 2018 (18-8-18) was zo’n beetje DE trouwdatum van dit jaar en omdat ze het huwelijk op zo’n korte termijn moesten regelen hadden ze niet heel veel keus meer in locaties.
Maar…. toch zijn ze erin geslaagd een fantastisch restaurant te vinden waar ook nog eens de huwelijksceremonie afgenomen kon worden.
Hun keus was gevallen op restaurant/kookstudio Van Dijk in Heusden.
Een geweldig bijkomend voordeel daarbij was dat dat restaurant geweldig mooi ligt aan het haventje van het oude Heusden. Het niet zo moeilijk meer om een mooie plek voor bruidsfoto’s te vinden; Heusden is immers ongelofelijk fotogeniek!
Maar dat was niet het enige wat mooi was die dag; ALLES was mooi!
De bruid, de bruidegom met zijn dochter, de locatie, de ceremonie, geleid door de fantastische Marielle Jongmans, de DJ, de gasten, het ‘walking diner’…. noem maar op.

Het huwelijk duurde voor mij als bruidsfotograaf niet heel lang, maar in die ‘paar uur’was zó veel moois te fotograferen dat het nog moeilijk was om dit filmpje binnen de 3 minuut 12 te houden (zo lang duurt het liedje 😉 ).
Kijk zelf maar: in het najaar zal ik ook nog wat foto’s posten in een blog (omdat ze via youtube helaas niet zo scherp lijken).

Lieve Mireille en Rick; ik ben heel dankbaar dat ik jullie huwelijk mocht fotograferen; ik heb ervan gesmuld door mijn lens!
Ik wens jullie alle geluk van de wereld en een hele goede tijd in Amerika (en stiekem hoop ik dat jullie over een aantal jaar toch weer terug komen! 😉 )

Liefs, Henk