zakelijke fotografie

Welkom op mijn website! Op deze site krijgt u een indruk van mijn fotografiestijl en werkwijze. Bedrijfsfotografie is veelal maatwerk; maak bij interesse gerust een afspraak, of bel me om direct te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Henk Hulshof, professioneel fotograaf, gespecialiseerd in commerciële fotografie. Werkzaam op locatie door heel Nederland.

Commerciële fotograaf omgeving Nijmegen

Hallo, Henk Hulshof, aangenaam! Ik ben een creatieve beelddenker. In mijn werk ben ik altijd opzoek naar krachtige beelden met een verhaal.
Als commercieel fotograaf weet ik één ding heel zeker: met sprekende beelden bereik je meer! Het is al vaak bewezen, foto’s maken je content krachtiger. Door het juiste beeldmateriaal te koppelen aan je bedrijf, product of dienst roept je bij de klant al bepaalde emoties op. Daarom heb ik als beroepsfotograaf een duidelijke voorkeur voor portretfotografie. Wanneer je een product of dienst koppelt aan een gezicht, dan wordt je organisatie direct persoonlijker. Je klant kan zich hier dan eenvoudiger mee identificeren.

Portretten laten het bedrijf spreken. Het gezicht achter het bedrijf in combinatie met foto’s van het product, het gebouw, de werkplaats, het uitoefenen van een beroep spreken al direct tot de verbeelding. Of het nu foto’s zijn voor op je website, een folder of social media, e-cateloque, webshops of andere reclamefotografie. Als klant wil je graag zo representatief mogelijk overkomen, want het is uiteindelijk de eerste indruk die telt!

Ik ben woonachtig in de omgeving van Nijmegen, Gelderland. Ideaal, omdat dit op steenworp afstand van Brabant en Limburg ligt en met de A50 en A73 om de hoek reis ik zo naar alle gewenste locaties in heel Nederland.

Over mij

Blogs

bedrijfsfotografie: goudsmid Teunsdesign

Onlangs werd ik benaderd met de vraag of ik wat portretten wilde maken van de mensen achter TeunDesign. Zij wilden graag wat mooie portretfoto’s voor hun website, om klanten een idee te geven wie er in het bedrijf werken. TeunsDesign is een goudsmid en zij ontwerpen in nauw overleg met de klant de meest prachtige […]
Lees meer

Sprekende beelden

Door de jaren heen heb ik mijn eigen fotografeerstijl ontwikkeld. Een stijl waarvan ik al vaak te horen heb gekregen dat het heel pure en sprekende beelden zijn. Stijlvol, gevarieerd, vol beleving, details en waarbij het beeld ervan afspat. Ik neem geen genoegen met de standaardkiekjes, maar ga steeds opzoek naar de mogelijkheden. Ik daag mezelf uit door net een andere hoek te nemen, met licht te spelen, goed naar de compositie te kijken, de juiste kleurencombinaties en ga zo maar door.

De kracht van het fotograferen

De ervaring die ik door de jaren heen als professioneel fotograaf heb opgedaan neem ik altijd met mij mee. Ik luister zorgvuldig naar de wensen van de klant en probeer zo goed mogelijk met ze mee te denken. Mijn opgedane kennis en inzichten komen hierbij vaak goed van pas.

Tijdens het fotograferen zelf vind ik het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en in hun kracht te zetten. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat dit veel sterke foto’s oplevert. Als mensen voor de camera zichzelf kunnen zijn zie je dit direct terug. De foto’s zien er dan heel natuurlijk uit en daar houd ik van. Al ben ik ook altijd opzoek naar originaliteit en probeer ik het beeld soms juist met humor en creativiteit vast te leggen. Als het voor de klant goed voelt, dan voelt het vaak ook goed voor mij.

Mijn opdrachtgevers zijn vaak verrast door de apparatuur die ik tijdens een shoot meeneem. Een van mijn specialiteiten is namelijk ook het werken met flitsers en andere hulpmiddelen om het juiste licht te creëren. Na het werken op locatie versterk ik het beeldmateriaal door het op de juiste wijze te bewerken. Het professioneel bewerken van foto’s is namelijk nog een vak apart. Ik ben er dan ook trots op om te mogen zeggen dat ik mij hierin wel enorm heb ontwikkeld. Hiermee heb ik mijn opdrachtgevers al geregeld positief weten te verassen.

Hoe ga ik te werk

Omdat ik me realiseer dat de keuze voor een goede fotograaf een belangrijke keuze is kom ik graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek hoor ik graag wat uw wensen zijn en kan ik jullie mijn werk laten zien en hier het één en ander over toelichten.
Neem gerust contact met me op en wie weet spreken of zien we elkaar binnenkort!

Contact
instagram @henk.hulshof
https://henkhulshof.com/bedrijfsfotografie/wp-content/themes/henkhulshof