het trouwalbum

De meeste bruidsparen kiezen ook voor een ‘echt’ trouwalbum, waarin je samen op de bank eindeloos kunt nagenieten van jullie fantastische bruiloft.
Deze maak ik met het grootste plezier voor jullie!
Omdat ik het belangrijk vind dat jullie iedere keer weer blij worden als jullie het album bekijken, betrek ik jullie nauw bij het ontwerp ervan. Jullie kiezen ook zelf het formaat, het materiaal van de kaft en de papiersoort.

Na het uitproberen van diverse Europese leveranciers kies ik meestal voor een exclusief bedrijf in Portugal, die hoogwaardige albums produceert.
Zij printen de foto’s in de hoogste kwaliteit op heerlijk dikke bladzijden.

Bij het ontwerp van het album zorg ik voor variatie, een doorlopend verhaal waarin alle elementen van de dag aan bod komen.
Meestal kies ik voor een album met het formaat van 30 x 30 cm. In dit album worden dan gemiddeld zo’n 50 à 60 foto’s verdeeld over 25 ‘spreads’ (50 bladzijden). Het aantal spreads kan tegen een kostprijs naar ieders wens worden uitgebreid.
Het album kan besteld worden in allerlei variaties. Te denken valt aan een tijdloze linnen kaft, een witte hoogglans of zelfs een mooie leren kaft is mogelijk. Met of zonder jullie namen, het kan allemaal. Je kunt het zo gek niet bedenken. Omdat smaken nou eenmaal verschillen en deze keuze erg persoonlijk is laat ik dit graag aan het bruidspaar zelf over.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik jullie wat exemplaren laten zien, zodat jullie alvast een beeld erbij hebben hoe het album eruit kan komen te zien.

 

Graag verwerk ik jullie fotoserie in een prachtig huwelijksalbum; dit is immers de meest tastbare herinnering van jullie mooie dag! (en elkaar natuurlijk 😉 )
Jullie worden nauw betrokken bij de totstandkoming hiervan en jullie krijgen o.a. keuze in het formaat/verhouding, de ‘cover’ en uiteraard hebben jullie invloed op de inhoud.
Het album, wordt geproduceerd bij een zeer exclusieve Europese leverancier. Deze wordt in de hoogste kwaliteit geprint op heerlijk dikke bladzijdes en voorzien van een stijlvolle cover, helemaal naar jullie wensen..
De albums hebben mooie doorlopende ‘lay-flat’ pagina’s, zodat ook de allergrootste foto’s perfect weergegeven worden.

Zelf maak ik de albums het liefst van 30 x 30 cm, omdat hierin de serie het fijnst te verwerken is.
Jullie foto’s worden verdeeld over 25 ‘spreads’ (50 bladzijden), maar het album kan nog veel dikker als jullie dat wensen!

Veel van mijn bruidsparen kiezen voor een tijdloos, linnen cover waarin jullie namen in staan gegraveerd, maar uiteraard zijn ook albumcovers mogelijk.
Ik doe mijn best een prachtig document te maken dat hélemaal bij jullie stijl pas!

Voorbeelden hiervan kunnen jullie al bezichtigen tijdens bijvoorbeeld het intake-gesprek.

instagram @henk.hulshof
https://henkhulshof.com/bruidsfotograaf/wp-content/themes/henkhulshof