Wiebelen (kindertheater Bombarie)

Onlangs ben ik  gevraagd als fotograaf om voor het kindertheater ‘Bombarie’ uit Wijchen een foto te maken ter promotie van hun nieuwe voorstelling ‘Wiebelen’.

Een probleem is daarbij steeds, dat de voorstelling pas in oktober 2013 gereed is, maar het promotiemateriaal al medio maart aangeleverd moet worden bij de theaters.

Kleding en decors zijn op dat moment nog lang niet gereed, dus er wordt een flink beroep op je creativiteit gedaan…

Ik werd wel eerst goed geinformeerd over de inhoud van het toneelstuk en ben vervolgens met een voorstel/idee bij ze teruggekomen.

Daar maak ik dan eerst een schets van, zodat de vereniging beter inzicht krijgt in mijn plan en er zo ook beter op kan inspelen.

Mijn eerste idee werd al  meteen erg enthousiast ontvangen, dus die heb ik uitgewerkt.

Hieronder zie je de tekening die ik ze eerst heb laten zien en daarnaast een ‘behind-the-scenes-foto’ van het maken van de achtergrondfoto:

Bombarie_idee

DSC_5453

 

 

 

 

 

 

Daarna waren de acteurs aan de beurt in mijn studio; belangrijk was steeds het licht en het perspectief zoveel mogelijk gelijk te houden:

DSC_5526DSC_5546DSC_5572DSC_5584DSC_5641DSC_5696

Uiteraard moest ik de beelden daarna allemaal geloofwaardig in elkaar zien te laten vloeien; een proces waar ik geen held in ben….

Maar ik heb veel plezier beleefd aan het maken van deze foto, en wil de talenten van ‘Bombarie’ hartelijk danken voor hun fantastische medewerking en wens ze alvast veel succes met hun nieuwe voorstelling!

De uiteindelijke foto:

 

theaterposter Bombarie 2013

 

 

 

instagram @henk.hulshof
https://henkhulshof.com/wp-content/themes/henkhulshof