‘de Weghorst’

Voor Bed & Breakfast-accomodatie ‘de Weghorst’  ben ik gevraagd een serie foto’s te maken voor op de website die momenteel gebouwd wordt.
Deze prachtige boerderij ligt iets buiten Barchem in de Achterhoek. Dat is op zich al lastig, want de fotosessie heb ik dus in moeten plannen, maar het weer werkt daar natuurlijk niet altijd aan mee.
Daar komt nog bij dat er haast bij de opdracht was, waardoor ik niet kon wachten tot de tuin in bloei zou zijn. Gelukkig heeft de lente afgelopen weken grote stappen gezet, waardoor het in ieder geval al wel óp en top groen was op het moment dat ik kwam.
Ik heb ervoor gekozen om ’s avonds de westkant van het huis te fotograferen en ’s ochtends (erg) vroeg de oost- en zuidkant. Helaas was het zó droog dat er zelfs om 6:30 uur geen dauw meer te bespeuren was, maar ik was al lang blij met een goudgeel zonnetje.
De eigenares vroeg me naast het onderkomen ook de paarden te fotograferen en veel details á la het blad ‘Seasons’. Al met al helemaal geen gemakkelijke opgave (vooral alles binnen).
Hier alvast een impressie, maar ik zou het geheel nog graag aanvullen met foto’s later in het seizoen, dus ik wijd er vast nog wel eens een dagje aan.
Wel érg leuk om te doen!

instagram @henk.hulshof
https://henkhulshof.com/wp-content/themes/henkhulshof