huwelijk Paul & Caroline, Nijmegen

10 juni mocht ik de bruiloft van Paul en Caroline vastleggen, met hulp van Dagmar Fleuren. Paul en Caroline zijn in hun studententijd in Nijmegen op elkaar gevallen, dus daar wilden ze ook gaan trouwen!
Het is al supertof, dat je als bruidsfotograaf eens op al die mooie plekjes in Nijmegen een huwelijk vast mag leggen, maar dat je ook de allereerste bruiloftsceremonie op het dak van de Belvedère meemaakt is méér dan geweldig!
Paul startte die ochtend bij ‘de Hemel’ in Nijmegen (waar ook ’s avonds het feest zou zijn), terwijl Caroline zich klaarmaakte in een prachtige kamer van de Belvedère.
Snel heen en weer sjezen voor  ons, maar met z’n tweeën heb je hier een voordeel!
We konden rond het Valkhof een paar mooie plaatjes maken van dit leuke, superverliefde stel.
Het ja-woord werd gegeven met een ongelofelijk mooi uitzicht over het rijk van Nijmegen, waar Karel de Grote al verzot op was!

Daarna volgde een ontspannen borrel en BBQ op het terras van de Belvedère, waarna in de avond het feest werd voortgezet met een spetterende DJ in de Hemel in de Nijmeegse binnenstad.

Lieve Paul  en Caroline; heel erg bedankt voor jullie enorme gastvrijheid en het feit dat wij zoveel mooie trouwfoto’s van jullie mooie dag mochten maken.
Veel geluk samen!

trouwfotograaf Nijmegenfotograaf Belvedere2016-07-05_0019 huwelijk Nijmegenhuwelijk Belvedere Nijmegentrouwfotograaf Nijmegenbruidsfotografie het Valkhof Nijmegentrouwfotograaf Nijmegentrouwen op de belvedere Nijmegentrouwfotograaf Belvedere Nijmegenfotograaf Nijmegenhuwelijk Belvedere Nijmegenhuwelijk de Hemel Nijmegentrouwen de Hemel Nijmegenhuwelijk de Hemel Nijmegen

 

instagram @henk.hulshof
https://henkhulshof.com/wp-content/themes/henkhulshof