promotiefoto kindertheater ‘Bombarie’

Vanmorgen heb ik voor kindertheatergroep ‘Bombarie’ een promotiefoto gemaakt die in de nieuwe theaterbrochures zal moeten komen.
Omdat er aan het toneelstuk dat ze dit najaar gaan opvoeren een prijsvraag is verbonden, kan ik de naam van het stuk nog niet noemen. De kleding is nog niet gemaakt, maar een sfeer van de hoofrolspeelster op een geschikte lokatie moest wel lukken, dacht ik.
Ik heb als locatie gekozen voor de Barbarossa ruïne (dit past in het stuk).
Met de ‘hoofdflitser’ in een softbox links, en een tweede flitser achter het haar van de actrice (voor strijklicht) heb ik geprobeerd de aandacht van de grauwe grijze lucht af te leiden.

voor een kijkje achter de schermen en meer foto’s, klik je >hier<

instagram @henk.hulshof
https://henkhulshof.com/wp-content/themes/henkhulshof