update?

Het is erg lang geleden, dat ik mijn laatste blogje hier gepost heb. Je zou misschien kunnen denken dat ik minder tijd aan fotografie besteed, maar niets is minder waar!

Ik ben de laatste tijd erg veel bezig met het maken van portretten (dat is de richting waarin ik me de komende jaren in wil verbeteren en specialiseren).

Van posten kwam het er vaak niet van; soms omdat het niet kon (omdat de foto nog niet bekend gemaakt mocht worden), of omdat het bijv. een foto voor een klant was. Of ik kon mijn tijd beter stoppen in de volgende fotoshoot…..  Ik ben inmiddels in het bezit van een uitgebreide studio, waarin ik vaak modellen fotografeer om te experimenteren met diverse lichttechnieken om die te beheersen en te verfijnen.

Maar een nog belangrijkere reden van het ontbreken van posts de laatste tijd is dat ik Facebook intensiever ben gaan gebruiken. Facebook blijkt een heel handig medium voor ‘exposure’ , waarbij bijv. makkelijker de mening van mensen kan worden gepeild. Bovendien leent het sociale medium zich ook goed voor het ‘netwerken’.

Als u misschien interesse heeft kunt u (als u een facebook account heeft) mijn laatste werk bekijken op facebook.com/henkipanky . Schroom niet om u te abonneren op die pagina, of een vriendschapsverzoek te sturen. Ook ben ik bezig met een ‘Facebook ‘bedrijfspagina’, maar die is nog in de maak.

Het is nu  echter helemaal niet zo dat ik deze pagina niet meer ga gebruiken, sterker nog: een nieuwe site is in de maak.

Met de huidige indeling heb ik moeite om de foto’s op logische plaatsen te kunnen laten zien, vandaar dat de site binnenkort vernieuwd wordt.

Stay in touch!

 

instagram @henk.hulshof
https://henkhulshof.com/wp-content/themes/henkhulshof